Grafikskolan

VÄLKOMMEN TILL GRAFIKSKOLAN!

"Att komma till Grafikskolan innebär att kliva rakt in i en levande verkstad. Här är avståndet mellan idé och förverkligande mycket kort"

Grafikskolan är den enda konstskolan i hela Norden som koncentrerar sig på de konstgrafiska uttrycksformerna och boktryck/Artists' Books. Skolan startade på 1970-talet och är idag en tvåårig heltids utbildning som omfattar samtliga traditionella konstgrafiska tekniker och tryckmetoder samt boktryck och bokbindning...

Terminens första kurser

Nu pågår läsårets kurser. Första året på Grafikgrund har startat med kurser i Collografi och Djuptryck. Andra året på Grafikgrund och Artists' Books startade med ett block kring bokproduktion; Boktryck och Bokbindning.

Nytt läsår på Grafikskolan

Nytt läsår på Grafikskolan och vi hälsar nya och gamla studenter välkomna... Sammanlagt 29 studenter går på utbildningen, varav 21 första och andra året på Grafikgrund och åtta på Artists’ Books utbildningen.

NYHETER
2014-08-14 | Skolstart